Salgsbetingelser

Din bestilling er bindende når den er registrert hos oss og vi har sendt deg en ordrebekreftelse.

Ordrebekreftelsen må leses nøye igjennom for å se om den er i overensstemmelse med bestillingen. Ved avvik ta kontakt med oss på mail post(a)detglutenfriebakeriet.no

Bestillingsfrister
Bestillingsfrist for alle ordre er tre virkedager før henting. Det er ingen henting/levering på lørdager og søndager.

Avbestilling
Bestillingen er bindende og kan ikke endres eller avbestilles i etterkant.

Ordrebekreftelse
Ved bestilling i vår nettbutikk vil du automatisk motta en ordrebekreftelse på e-pst. Denne må sjekkes opp i mot opprinnelig bestilling, er det avvik sender du en mail til ordre(a)detglutenfriebakeriet.no med henvisning til ordrenummer.

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift.

Betaling
Kjøp i vår nettbutikk betales med kort, enten ved bestilling eller ved henting.

Leveringsbetingelser

Hente selv: Når du bestiller hos oss kan du hente varene selv; Det Glutenfrie Bakeriet, Runnivegen 45, 2150 Årnes. Det koster selvsagt ingenting ekstra å hente varene selv. Ved henting av varene trenger du kun å oppgi navn eller ordrenummer. Leveringen skjer i henhold til ordrebekreftelsen.

Levering på dør: Vi har egne sjåfører og leverer på dør i Oslo og Akershus. Levering avtales per telefon. Husk at du må være tilstede på leveringstedet til valgt leveringstidspunkt og være tilgjengelig på oppgitt telefonnummer.

Levering via Posten Norge/Bring: Du kan også få levert varene via Posten Norge/Bring hvor vi tilbyr følgende alternativer;
Postens Klimanøytrale Servicepakke, På Døren og Ekspress over natten.

Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kr 400,- for å dekke våre kostnader i forbindelse med pakking, frakt og administrasjon.

Reklamasjon / klage på produktene
Hvis det oppdages en feil eller mangel på leveringen må Det Glutenfrie Bakeriet motta melding om mangelen (reklamasjon) innen 24 timer etter mottakelsen av varene på mail til post(a)detglutenfriebakeriet.no med henvisning til ordrenummer.

Force majeur
Er Det Glutenfrie Bakeriet forhindret fra å levere varen som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet som partene ikke kan råde over, er Det Glutenfrie Bakeriet fritatt for alt annet ansvar enn å kreditere den mangelfulle varens kjøpesum.

Forbehold
Vi reserverer oss for skrivefeil og prisendringer på nettsiden.
Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan avvike noe fra varens faktiske utseende.